logo
JBK interieurbouw producteert meubel maatwerk voor zakelijke en particulier gebruikers met de hoogst toegevoegde waarde.
Wij vertalen comfort, functionaliteit, design en duurzaamheid met passie naar de identiteit & cultuur van de opdrachtgever met als resultaat een passend interieur.

Wat wij voor u doen

JBK interieurbouw producteert meubel maatwerk voor zakelijke en particulier gebruikers met de hoogst toegevoegde waarde. Wij vertalen comfort, functionaliteit, design en duurzaamheid met passie naar de identiteit & cultuur van de opdrachtgever met als resultaat een passend interieur.

Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat

Het in kaart brengen van wensen, het adviseren, het indelen van de ruimtes, gesprekken met leveranciers om te komen tot het ultieme droominterieur voor uw woning of werkplek. Een maatwerk interieur ontwerp is niet van vandaag op morgen. JBK Interieurbouw creëert samen met u een interieur op maat.

Lees meer
Totale interieur realisatie

Totale interieur realisatie

Uw wensen vertaalt naar een ontwerp tot en met het begeleiden van de totale verbouwing. ‘Sleutelklaar’ opleveren is ons niet vreemd. Vanaf het eerste contact met u en/of uw architect begint dat proces. Het in kaart brengen van eisen en wensen. Het inmeten van ruimtes. Het bezoeken van de locatie.

Lees meer
Begeleiding

Begeleiding

Wij begeleiden u bij het realiseren van het meubelmaatwerk interieur. Van begeleiding vanaf het idee, de ruwe schets of ontwerp tot en met het realiseren van uw maatwerk of project. Kantoorinrichting, winkelinterieur, onderwijs, horeca of maatwerk interieur voor woningen zoals kasten en keukens

Lees meer
Op zoek naar een betrouwbare interieurbouwer voor je volgende project?

De laatste projecten

Door de jaren heen hebben we de meest uiteenlopende interieurwensen mogen realiseren. Of het nu gaat voor een interieur voor wonen of werken de medewerkers van JBK werken dagelijks met passie en plezier aan uw interieur. Van advies, tekenwerk tot en met het monteren van het meubelmaatwerk. Alles met verfijnde precisie voor het beste resultaat.

Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat

Een maatwerk interieur ontwerp is niet van vandaag op morgen. Een doordacht ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met wensen, functionaliteit en inpasbaarheid kost tijd. Het in kaart brengen van wensen, het adviseren, het indelen van de ruimtes, gesprekken met leveranciers om te komen tot het ultieme droominterieur voor uw woning of werkplek. JBK werkt nauw samen met enkele interieurontwerpers en interieurarchitecten. Van plattegrond indelingen, interieur, inrichting, styling, verlichting tot en met materialisatie, doorsnedes en 3D sfeerbeelden. Prettig dat u vooraf weet wat u mag verwachten.

Neem contact op

Totale interieur realisatie

Vanaf het eerste contact met u en/of uw architect begint dat proces. Het in kaart brengen van eisen en wensen. Het inmeten van ruimtes. Het bezoeken van de locatie. Het inmeten van de ruimtes. Kennis en ervaring leert waar eventuele valkuilen, mogelijkheden en onmogelijkheden liggen. Eventuele verrassingen in een later stadium worden hierbij geminimaliseerd.
JBK interieurbouw werkt voor particulieren en bedrijven. Van intakegesprek en schetsontwerp, maatvoering, materialisatie en technische tekeningen tot productie, montage en oplevering. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onze interieurarchitecten.

Neem contact op
Totale interieur realisatie
Begeleiding

Begeleiding met ontwerp, schets of idee

Wij begeleiden u bij het realiseren van het meubelmaatwerk interieur. Van begeleiding vanaf het idee, de ruwe schets of ontwerp tot en met het realiseren van uw maatwerk of project. Kantoorinrichting, winkelinterieur, onderwijs, horeca of maatwerk interieur voor woningen zoals kasten en keukens. Wij maken het! Ons gezamenlijke resultaat telt. U verwacht maatwerk, wij maken kwaliteit op maat.

Neem contact op