logo
JBK interieurbouw producteert meubel maatwerk voor zakelijke en particulier gebruikers met de hoogst toegevoegde waarde.
Wij vertalen comfort, functionaliteit, design en duurzaamheid met passie naar de identiteit & cultuur van de opdrachtgever met als resultaat een passend interieur.

KEUKEN OP MAAT

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor kan kiezen om een keuken op maat te nemen. Ten eerste kan het zijn dat de ruimte waarin de keuken geplaatst moet worden, niet standaard is. In dit geval is het vaak moeilijk om een keuken te vinden die precies past. Door een keuken op maat te nemen, kun je ervoor zorgen dat deze perfect past in de beschikbare ruimte.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je specifieke wensen hebt voor de indeling en het uiterlijk van je keuken. Met een standaard keuken heb je vaak beperkte opties wat betreft de indeling en de afwerking, terwijl je bij een op maat gemaakte keuken vrijwel alle mogelijke opties hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speciale opbergsystemen of voor bepaalde soorten werkbladen en fronts.

Tot slot kan het ook zo zijn dat je gewoon iets unieks en bijzonders wilt hebben. Door een keuken op maat te laten maken, creëer je een keuken die helemaal afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeuren en stijl. Zo heb je een keuken die helemaal aansluit bij je persoonlijkheid en je huis.

In alle gevallen kan het nemen van een keuken op maat dus een goede optie zijn als je op zoek bent naar een keuken die helemaal aansluit bij je wensen en de beschikbare ruimte.

Waarom kiezen voor een keuken op maat?
KEUKEN OP MAAT

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

1. Maatwerk voor een perfecte pasvorm
Een standaard keuken is vaak niet specifiek afgestemd op de afmetingen van uw ruimte. Dit kan resulteren in een keuken die niet optimaal benut wordt of zelfs rommelig oogt. Bij JBK Interieurbouw kiest u voor een keuken op maat die precies past bij de afmetingen van uw ruimte. Zo bent u verzekerd van een keuken die perfect benut wordt en er ook nog eens prachtig uitziet.

2. Uniek en op uw wensen afgestemd design
Met een standaard keuken kiest u voor een vooraf bepaald ontwerp. Bij JBK Interieurbouw kunt u echter samen met onze professionele ontwerpers uw droomkeuken creëren. U heeft de volledige vrijheid om uw keuken volledig naar uw wensen af te stemmen. Zo krijgt u een keuken die uniek is en precies aansluit bij uw persoonlijke stijl.

3. Kwaliteit en duurzaamheid
Bij JBK Interieurbouw staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. We werken met hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw keuken. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor duurzame oplossingen, zoals LED-verlichting en waterbesparende kranen. Zo draagt u op een gemakkelijke manier bij aan een beter milieu.

4. Professioneel advies en begeleiding
Een nieuwe keuken kopen is een belangrijke aangelegenheid. Bij JBK Interieurbouw helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze professionele adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiden u bij elke stap van het keuze- en aankoopproces. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de keuken krijgt die bij u past.

5. Een vlekkeloze montage
Een keuken op maat laat u natuurlijk niet zomaar door iedereen installeren. Bij JBK Interieurbouw werken we met ervaren en professioneel opgeleide monteurs die uw keuken vakkundig en snel voor u installeren. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe keuken.

Neem contact op

Nauwe samenwerking

Wij werken nauw met u samen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Passie en plezier

Met passie en plezier produceren wij meubel maatwerk voor wonen en werken van het begin tot het eind. U verwacht maatwerk, wij maken kwaliteit op maat.

Jarenlange ervaring

Door onze ervaring tackelen wij elke uitdaging en maken wij uw droominterieur.

Trendvolgers

Jaarlijks bezoeken wij samen de meest toonaangevende beurzen in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends, innovaties en materialen.

KEUKEN OP MAAT

Waarom kiezen voor JBK Interieurbouw voor een keuken op maat?

1. Professioneel advies
Bij JBK Interieurbouw bieden we professioneel advies om ervoor te zorgen dat u een keuken op maat krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. We luisteren goed naar uw ideeën en geven advies over de verschillende opties die er zijn. Zo kunt u altijd rekenen op een keuken die helemaal afgestemd is op uw specifieke situatie.

2. Hoogwaardige materialen
We gebruiken alleen de beste materialen voor onze keukens op maat. Of het nu gaat om hout uit duurzame bossen, kwalitatief hoogwaardige lades en scharnieren of stijlvolle deurknoppen, bij JBK Interieurbouw kunt u rekenen op een keuken van topkwaliteit.

3. Perfecte afwerking
We streven ernaar om elke keuken op maat tot in de perfectie af te werken. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur, het aanbrengen van een mooie afwerking of het plaatsen van extra details zoals verlichting, bij JBK Interieurbouw kunt u rekenen op een keuken die helemaal af is en precies aansluit bij uw wensen.

4. Uitstekende service
Bij JBK Interieurbouw staan we bekend om onze uitstekende service. We nemen de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en beantwoorden graag al uw vragen. Bovendien werken we efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe keuken op maat.

Kortom, als u op zoek bent naar een kast op maat die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften, is JBK Interieurbouw de ideale leverancier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Benieuwd naar onze keukens op maat? Neem snel een kijkje in onze projecten