logo
JBK interieurbouw producteert meubel maatwerk voor zakelijke en particulier gebruikers met de hoogst toegevoegde waarde.
Wij vertalen comfort, functionaliteit, design en duurzaamheid met passie naar de identiteit & cultuur van de opdrachtgever met als resultaat een passend interieur.

Kast op maat

Een kast op maat is de ultieme oplossing voor elke woning. Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte in de woonkamer, een op maat gemaakte slaapkamerkast of een handige inbouwkast in de hal, bij JBK Interieurbouw kunt u terecht voor kasten op maat die precies aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Waarom kiezen voor een kast op maat?
Kast op maat

Waarom kiezen voor een kast op maat?

1. Perfecte pasvorm
Met een kast op maat kunt u profiteren van de maximale ruimte die u ter beschikking heeft. Of het nu gaat om een hoekkast of een kast langs een hele wand, met een kast op maat maakt u optimaal gebruik van elke centimeter. Bovendien kunt u de indeling en de afmetingen van de kast helemaal aanpassen aan uw specifieke behoeften. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd voldoende opbergruimte voor al uw spullen en kunt u efficiënt werken.

2. Aangepaste stijl
Met een kast op maat kunt u ook kiezen voor een stijl die helemaal aansluit bij de rest van uw interieur. Bij JBK Interieurbouw kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, kleuren en afwerkingen, zodat u altijd een kast krijgt die perfect bij uw interieur past. Bovendien kunt u ook kiezen voor extra details zoals verlichting, legplanken en laden, zodat u een kast krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen.

3. Duurzaamheid
Een kast op maat is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Doordat u kiest voor een kast die helemaal op maat gemaakt wordt, hoeft u niet langer te settelen voor een standaardkast die niet helemaal aansluit bij uw wensen. Bovendien kunt u ook kiezen voor duurzame materialen zoals hout uit duurzame bossen, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Neem contact op

Nauwe samenwerking

Wij werken nauw met u samen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Passie en plezier

Met passie en plezier produceren wij meubel maatwerk voor wonen en werken van het begin tot het eind. U verwacht maatwerk, wij maken kwaliteit op maat.

Jarenlange ervaring

Door onze ervaring tackelen wij elke uitdaging en maken wij uw droominterieur.

Trendvolgers

Jaarlijks bezoeken wij samen de meest toonaangevende beurzen in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends, innovaties en materialen.

Kast op maat

Waarom kiezen voor JBK Interieurbouw voor een kast op maat?

1. Professioneel advies
Bij JBK Interieurbouw bieden we professioneel advies om ervoor te zorgen dat u een kast op maat krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. We luisteren goed naar uw ideeën en geven advies over de verschillende opties die er zijn. Zo kunt u altijd rekenen op een kast die helemaal afgestemd is op uw specifieke situatie.

2. Hoogwaardige materialen
We gebruiken alleen de beste materialen voor onze kasten op maat. Of het nu gaat om hout uit duurzame bossen, kwalitatief hoogwaardige lades en scharnieren of stijlvolle deurknoppen, bij JBK Interieurbouw kunt u rekenen op kasten van topkwaliteit.

3. Perfecte afwerking
We streven ernaar om elke kast op maat tot in de perfectie af te werken. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur, het aanbrengen van een mooie afwerking of het plaatsen van extra details zoals verlichting, bij JBK Interieurbouw kunt u rekenen op een kast die helemaal af is en precies aansluit bij uw wensen.

4. Uitstekende service
Bij JBK Interieurbouw staan we bekend om onze uitstekende service. We nemen de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en beantwoorden graag al uw vragen. Bovendien werken we efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe kast op maat.

Kortom, als u op zoek bent naar een kast op maat die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften, is JBK Interieurbouw de ideale leverancier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Benieuwd naar onze kasten op maat? Neem snel een kijkje in onze projecten