logo
JBK interieurbouw producteert meubel maatwerk voor zakelijke en particulier gebruikers met de hoogst toegevoegde waarde.
Wij vertalen comfort, functionaliteit, design en duurzaamheid met passie naar de identiteit & cultuur van de opdrachtgever met als resultaat een passend interieur.

Interieurbouw Zeewolde

JBK interieurbouw uit Zeewolde en omstreken werkt voor particulieren en bedrijven. Van intakegesprek en schetsontwerp, maatvoering, materialisatie en technische tekeningen tot productie, montage en oplevering. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onze interieurarchitecten.

Wij begeleiden u bij het realiseren van meubelmaatwerk interieur. Van begeleiding vanaf het idee, de ruwe schets of ontwerp tot en met het realiseren van uw maatwerk of project. Kantoorinrichting, winkelinterieur, onderwijs, horeca of maatwerk interieur voor woningen zoals kasten en keukens. JBK Interieurbouw uit Zeewolde en omstreken maakt het! Ons gezamenlijke resultaat telt. U verwacht maatwerk, wij maken kwaliteit op maat.

Neem contact op
Interieurbouw Zeewolde

Waarom JBK Interieurbouw

Interieurbouw uit Zeewolde en omstreken vind je bij JBK interieurbouw, wij werken voor particulieren en bedrijven. Van intakegesprek en schetsontwerp, maatvoering, materialisatie en technische tekeningen tot productie, montage en oplevering. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onze interieurarchitecten.

Een maatwerk interieur ontwerp is niet van vandaag op morgen. Een doordacht ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met wensen, functionaliteit en inpasbaarheid kost tijd. Het in kaart brengen van wensen, het adviseren, het indelen van de ruimtes, gesprekken met leveranciers om te komen tot het ultieme droominterieur voor uw woning of werkplek. JBK werkt nauw samen met enkele interieurontwerpers en interieurarchitecten.

Neem contact op

Nauwe samenwerking

Wij werken nauw met u samen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Passie en plezier

Met passie en plezier produceren wij meubel maatwerk voor wonen en werken van het begin tot het eind. U verwacht maatwerk, wij maken kwaliteit op maat.

Jarenlange ervaring

Door onze ervaring tackelen wij elke uitdaging en maken wij uw droominterieur.

Trendvolgers

Jaarlijks bezoeken wij samen de meest toonaangevende beurzen in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends, innovaties en materialen.

Interieurbouw Zeewolde

Waarvoor is JBK Interieurbouw in en rond Zeewolde inzetbaar?

• Het ontwerpen van maatwerk interieur
• Interieurbouw van horeca en winkels
• Het inrichten van kantoren
• Het inrichten van woningen
• Maatwerk keukens
• Maatwerk kasten

Is uw project hierboven niet genoemd? Neem dan vooral contact met ons op. De kans is groot dat wij uw interieurwensen zeker kunnen verwezenlijken.

Neem contact op

Benieuwd naar de interieurprojecten in de omgeving Zeewolde? Bekijk onze projecten